46förråd, 46forrad, 46 Förråd, Förråd Helsingborg, Förråd Hbg, Förråd Ödåkra

Vanligt förekommande frågor och svar hos 46förråd

Här hittar ni vanligt förekommande frågor och svar när ni hyr eller vill hyra förråd hos 46 förråd. Detta kan vara bra att känna till när ni vill magasinera era saker i våra förråd.

Är våra saker försäkrade hos er? 


Vanligtvis täcker din vanliga hemförsäkring dem sakerna som du magasinerar hos 46förråd. Ibland får ni teckna ett extra tillägg på er försäkring. Ni bör kolla med ert försäkringsbolag vad som gäller för att det skall bli rätt. Vad har ni för uppsägningstid på förråden som ni hyr ut?


Det är 1 månads uppsägningstid och det gäller alltid till slutet av nästkommande månad.Är det varmförråd eller kallförråd?


Alla våra 46 förråd är uppvärmda. Vi håller en temperatur om minst +12 grader. Finns det tillgång till säckakärror och vagnar?


Vi har säckakärror och vagnar som ni kan låna på plats.Vad är den kortaste hyrestiden på era förråd? 


Kortaste tiden att hyra förråd är 1 månad. Vad är den längsta hyrestiden? 


Den är obegrändad. Hur låser man sitt förråd?


Vi använder oss av speciella kundunika låskolvar som går att köpa från oss i samband med uthyrningen. Vi har alltid låskolvar att tillgodose er kunder med. Priset per låskolv är 188kr som kunden får behålla även efter utflytt. Har ni hyrt likande förråd tidigare i samma standard så passar dessa låskolvar även i våra dörrar. Vanliga hänglås fungerar inte. När har man tillgång till sitt förråd? 


Som hyresgäst har du tillgång till ditt förråd dygnet runt. Hur säger man upp sitt förråd? 


Lättast är att skicka ett mail till: sara@46forrad.se Ni får sedan en bekräftelse tillbaka med all information som kan vara bra att veta. Har ni en flyttfirma som ni skulle rekommendera?


Vi har ett sammarbete med flyttjakt som hjälper dig jämföra olika flyttfirmor på ett smidigt sätt. Du hittar till flyttjakt här: https://www.flyttjakt.nu/