46förråd, 46forrad, 46 Förråd, Förråd Helsingborg, Förråd Hbg, Förråd Ödåkra

Vi är det mindre bolaget med stora utrymmen!

Strax utanför Helsingborg i vackra Ödåkra finner ni förrådsanläggningen 46förråd. En anläggning på över 200kvm som rymmer hela 46 förråd på två våningar. Förråden har varierande storlekar och passar för alla i behov av att hyra extra utrymme. Det passar exempelvis för den som önskar att magasinera sitt bohag i längre perioder eller för den som är mellan boende och behöver ha tillgång till en kortare tids hyrning. Oavsett vad ditt förvaringsbehov är så har vi förråden för dig att hyra. Gå till formuläret Boka förråd för att boka ditt förråd redan idag. 


För oss är din säkerhet & tillgänglighet viktig!

Förrådsanläggningen är anpassad med bra ventilation, värme, larm, ett taggsystem, kundunika cylinderlås samt videoövervakning. Förråden är insynsskyddade vilket är anpassat för att öka din säkerhet som hyresgäst hos oss. Det är vikigt för oss att förråden och de allmänna utrymmena upprätthåller en bra standard och är lättåtkommliga. Därav har vi breda gångar på nedanvåningen, en trappanpassad kärra för att du smidigt ska kunna transportera dina flyttlådor mellan de olika våningsplanen om man exempelvis har valt att ha hyra ett förråd på ovanvåningen. Vår anläggning i Ödåkra utanför Helsingborg är inte bara smidig att ta sig till utan den är också öppen dygnet runt. Detta innebär att hyresgästen har möjlighet att själv anpassa sin inflyttning/utflyttning eller komma och gå som man vill efter sina egna behag och möjligheter!

Vi har över 13 års erfarenhet från branschen!

Tillsammans har vi en bred kunskap och erfarenhet från förrådsbranschen och följer till största möjliga mån de riktlinjer och standarder som finns. Vi vill att du som hyresgäst hos oss oavsett hur lång tid du hyr ska känna en trygghet i att förvara dina möbler, flyttkartonger, ärvegods etc. under vårt tak. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Du kan kontakta oss direkt via vår hemsida under kontakt eller ring oss så hjälper vi er.